Green Key:

Het duurzaamheidskeurmerk voor toeristische en zakelijke accomodaties

Accommodaties met een Green Key voldoen aan strenge normen op het gebied van duurzaamheid, milieu en MVO. Deze normen richten zich op interne- en externe communicatie, duurzaamheid  in het management van de onderneming,  gebruik van energie, gas en water, afvalmanagement, vervoer, food & beverage, groenonderhoud,  duurzame maatregelen die op kantoor genomen worden, papierverbruik, soort drukwerk, duurzame inkoop etc. Voor de verschillende bedrijfssectoren zijn er verschillende normen. U kunt de normen hieronder downloaden.

In Sittard-Geleen: Amrâth Hotel Born, Hotel De Limbourg, Hotel Merici, Hotel de Prins, Oranje Hotel, Hampshire Hotel Fitland Sittard, Bastion Hotel Geleen, Casa Elizabeth.

Meer informatie: www.greenkey.nl

.

In the spotlight: Green Key GOLD label – De Limbourg & De Kroon Wine & Dine –

Kiest u voor Limburg en een onvergetelijk en sfeervol verblijf in deze regio, dan kiest u voor De Limbourg. Warme gastvrijheid en culinaire verwennerij prijken hier op de kaart. Het markante hotel is gelegen pal aan de markt in Sittard. Een historische locatie boordevol sfeer en ambiance. Waar de ontvangst nog écht persoonlijk, hartelijk en vooral warm is. U kunt hier loungen, lunchen, uitgebreid dineren of vergaderen. De entourage in het grand café en het (verwarmde) terras zijn met zorg ingericht. In het pand bevinden zich twee authentieke “zalen”, de Gelag- en de Kroonkamer. Een prima locatie om uw feest, partij of receptie te vieren. Ook zijn de twee ruimten prima te gebruiken voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. Bovendien zijn diverse vergaderarrangementen mogelijk! Kortom: u verblijft om te genieten! Het voltallige team van De Limbourg staat geheel voor u klaar.

Website: Hotel De Limbourg