Irene Lelieveld

IreneIk ben Irene Lelieveld, ik werk als (auto) kinesiologische voedingstherapeut in mijn eigen praktijk .  In mijn praktijk behandel ik mensen met allerlei klachten die voedingsgetalenteerd zijn.  Voor bijna alle klachten kan ik een voedingsplan  maken/ uittesten, omdat voeding bijna altijd een veroorzaker of medeveroorzaker is.  Ik kan naast de voedingstesten ook testen welke tekorten er zijn hoe het met je suikerspiegel is welk orgaan extra aandacht nodig heeft en nog veel meer.

Verder geef ik lezingen en presentatie  en kun je me mailen als je een spreker nodig hebt. Ook ben ik  auteur van 7 boeken waarvan 6 over voeding en gezondheid. Momenteel ben ik bezig met een grote groep tot natuurvoedingsdeskundige om een kookboek samen te maken. Ook heb ik meegeschreven aan het tv programma “ Eten = Weten”. En schrijf ik veel voor websites en  voor een krant in Noord Holland in een oplage van 170000 stuks. Natuurlijk doe ik nog veel meer.

Ik ben getrouwd met Stef waar ik al vanaf 1986 zeer gelukkig mee ben. We hebben twee kinderen, Stephanie (1997) en Jasper (2001). Stef is eigenaar van Formido Sittard. Wij wonen in Sittard in Beekdal aan de rand van een prachtig natuurgebied waar je me dagelijks met onze teckel Fleurtje kunt vinden.

Wil je nog meer weten voor mij, mijn werk of mijn boeken?

Heb jij zelf ook informatie die je met mij/ ons wilt delen dan nodig ik je uit om naar mijn gezonde eter groep te komen. www.facebook.com/groups/517378661671270/

Boeken verkoop klik hier